Ο αφέτης σήμανε την εκκίνηση

Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα και όμως ο αέρας φυσούσε πένθιμα προμηνύοντας το μακελειό που θα ακολουθούσε στο Κτηματολόγιο. Γύρω μου η αίθουσα γεμάτη από συμπολεμιστές της ταξιαρχίας των Τοπογράφων να κυλάν τις μύτες των στυλό τους στο τετράδιο για να φύγει το πολύ μελάνι, να αλλάζουν μύτες στα μολύβια τους και άλλοι να τις ξύνουν τις κανονικές τους, συζητήσεις και προβληματισμοί της τελευταίας στιγμής “τι θα κάνει ο γαύρος στην ευρώπη;” , “θα πάει η καλομοίρα στη eurovision;”, “πόσα euro κάναν τα γοβάκια σου;” (γενικά μια ανησυχία γύρω απο ευρωπαϊκά θέματα). Καθώς τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά (και γρηγορότερα από ότι θα ήθελα για να βγάλω την ύλη) ένιωσα ένα τράνταγμα στο γοφό μου.
“Ο πολύς καφές και τα ξυπνήματα στις 6 με έχουν εξουθενώσει” σκέφτηκα. Το τράνταγμα όμως ήταν πιο επίμονο και τότε κατάλαβα πως ήταν το κινητό μου.
Το σηκώνω και τι να ακούσω!! Έχουμε το επίσημο πράσινο φως για την δωρεά υπολογιστών στη Σαμοθράκη! Μέτα από τόσες μέρες υπομονής και αγωνίας (μια δόση προσπάθησα να σας την δώσω με τα παραπάνω άσχετα γεγονότα) τελείωσαν! Τώρα είμαστε ήδη στο ταρτάν και τρέχουμε και αν μας επιτρέπεται να κάνουμε μια αρχική εκτίμηση, έχουμε πάρει καλό προβάδισμα επειδή την ίδια ημέρα και την 4η μεσημβρινή ώρα, ήρθε η πολύ-πόθετη και πολύ-αναμενόμενη επιβεβαίωση της δωρεάς 2 Η/Υ, ενός desktop και ενός laptop και μάλιστα κλείστηκε η ώρα και η μέρα παραλαβής!

Αυτό που έμεινε είναι από εμάς να αναφωνήσουμε με ένα στόμα και μια φωνή :
Noro lim Tux, noro lim!
αγγλική : Run Tux, Run!
ελληνική : Τρέξε Tux, τρέξε!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.